22 Temmuz 2016 Cuma

MİMARLIK MIIII ?? ACABA NASIL ??


Dünkü üniversite tercihleriyle ilgili yazımda mimarlık öğrencisi olduğumu belirtmiştim. Bu yazımda da mimarlık isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için bir mimarlık öğrencisini anlatacağım.


Bir bölüm için zor veya basit demek istemem çünkü bir bölüme girmeden bilemezsiniz onun zor mu basit mi olduğunu. Bir de kişiden kişiye değişebilir. Ben size okul hayatında neler yaptığımızı anlatayım siz karar verin.



21 Temmuz 2016 Perşembe

ÜNİVERSİTE TERCİHİ Mİ YAPIYORSUNUZ?

Üniversite tercihlerinin yapıldığı zamanlar... Bende bir öğrenci olarak arkadaşlara bu konuda yardım etmek istedim.

Ben mimarlık öğrencisiyim. Eğitimim hala devam etmekte ama artık sona yaklaştım. Size önce tercih yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğine sonra da mimarlığı anlatacağım.







ERKEK ARKADAŞIMIN GÜNEŞLENME MACERASI



İki seferdir Sarımsaklı' ya erkek arkadaşımla birlikte gidiyoruz. O güneş krem, nemlendirici gibi şeyler sürmeyi sevmez. Neymiş elleri, vücudu yağlı yağlı oluyormuş.


Ben sürelim diye ısrar ettim ama beni dinlemedi o sadece çok az yüzüne sürdürdü. Ondada ikide bir ''yüzümde beyaz beyaz kaldı mı? belli oluyor mu? diye sordu. Neyse biz bu sezonun ilk güneşlenmesini yaptıktan sonra eve geldik. Dinleniyoruz. Ama erkek arkadaşım cayır cayır yanıyor. Omuzları yanmış kıpkırmızı olmuş.