17 Eylül 2016 Cumartesi

HİMALAYA KAYISI - ALOE VERA YÜZ TEMİZLEYİCİSİ

Gratis'in bayram indirimden kaçırılmayacak fırsatlar vardı. Ben bu aralar kendimi tutmaya çalışsam da tutamadım. Ve bu indirimde Himalaya markasıyla tanıştım.




8 Eylül 2016 Perşembe

GARNIER BB CREAM GÖZALTI ROLL ON


BB krem ile tanışmam bu zat-ı muhterem ile oldu. Yazın başında almıştım. Yazın cildimde pek fazla ağır ürünler kullanmadım. Gözaltlarımı da kapatmak için Garnıer Bb Kremini aldım.

Bir önceki yazımda Flormar Perfect Coverage Lıquıd Concealer dan bahsetmiştim. Eğer o yazımı da merak ediyorsanız   http://nagiminyasami.blogspot.com.tr/2016/09/gozalti-kapaticisi-flormar-perfect.html#more tıklayabilirsiniz.



7 Eylül 2016 Çarşamba

GÖZALTI KAPATICISI


FLORMAR PERFECT COVERAGE LIQUID CONCEALER

Geçenler de Flormar da çok iyi bir indirim oldu. % 70' e varan indirim olunca bir kaç ürünü deneme fırsatım oldu. Aldıklarımdan biri de gözaltı kapatıcısıydı. 





Önce gözaltlarımdan bahsedeyim. Benim gözaltlarım bana göre çok mor. Kırmızı bir renkle nötrlediğimde belli olmuyor. Veya çok iyi kapatıcı olması gerekiyor. Ama günlük kullanımda bu kadar detaylı bir makyaj yapmıyorum. Normal kapatıcılıkta bir gözaltı kapatıcısı kullanarak günü kurtarıyorum.